Frappa Magazin

Frappa Magazin

Mrs. & Mrs. - Leszbikus társkeresők

2018. február 01. - r.solya

Szerző: Reiter Orsolya

Ha az ember belefárad abba, hogy szórakozóhelyeken, bárokban ismerkedjen, vagy épp nincs ideje ilyesmire, akkor a mai modern világban elég kézenfekvő a megoldás: online társkeresés. Nem csak heteróknak.

A képlet eszeveszetten egyszerű, nincs másra szükség, mint egy profilkép, pár adat megadása magunkról, esetleg stílusunkhoz illő bemutatkozás és már nézelődhetünk is az oldalon. Egy fokkal nehezebb ez az egyenlet a melegek számára, de szerencsére nekik is számos társkereső áll rendelkezésükre.

Csak egy izgalmas éjszaka érdekel, vagy a nagy Őt keresed a profilokat böngészve? Segítünk. Pár leszbikus (illetve vegyesen meleg) társkeresőt felkerestünk mi is, és bár nem regisztráltunk be minden oldalra, az első benyomásokat, észrevételeket megosztjuk veletek.

    • leszbi.pinkvanilla.hu
      Rövid, de annál zsúfoltabb kezdőoldal. Pár felhasználói kép, az online felhasználók száma, és egy sávban az LMBTQ hírek. Egyszerűnek és felkapottnak tűnik.
    • lesbirandiparty.com
      Érdekes, feleslegesen hosszú név. Már-már gusztustalanul rózsaszín főoldal statisztikával, képekkel, videókkal, zenékkel, kulcsszavakkal, blogokkal, stb. Minek? A kevesebb néha több.
    • melegklub.hu
      Értékelendő, hogy kiemelik az oldal díjtalanságát. Manapság már sosem lehet tudni. Elég sok regisztrált tag van, és noha ez is - sok máshoz hasonlóan - meleg férfiak számára fenntartott oldal, a tagok neme vegyes. A főoldal kellően színes, mint ahogy a logójuk is.
    • leszbikus.tarsam.eu
      Az első oldal, ahol a statisztikák szerint a nők vannak többségben, sőt, alig vannak férfiak. Egy oldal, ami kifejezetten a leszbikus és biszexuális nők számára jött létre. Bár eddig nem figyeltem, de a főoldalon is szembetűnő a Facebook és Pinterest összehangolási lehetőség.

  • rosszlanyok.hu
    Kidobta a kereső. Bár, aki itt nézelődik, teljesen más partnert keres magának, mint a többi oldalon. De ha valakinek ez kell?!
  • leszbikustarskereso.com
    Azt hittem, ez is egy regisztrációs társkereső oldal, de csak pár általános hirdetést tartalmaz a főoldal. Ajánl néhány társkereső oldalt, leszbikus filmeket és híreket. Ennyi.
  • kedvesem.hu
    Egy általános társkereső heterok és melegek számára. A főoldalon található egy gyorskereső, egy-két tag képe, megye szerinti keresés és egy néhány pontos használati utasítás az oldal használatához.
  • HER app
    Ezt nem ismerem, pár napja hallottam róla. Elvileg még csak IOS-ra tölthető le, de a böngészős oldalakhoz hasonlóan ez is egy regisztrációs társkereső alkalmazás.

A lista kilencedik kiszemeltjét személyesen teszteltem egy hétig, amelyről hosszabb élménybeszámoló is készült.

Kiemelt kép: huffpost.com

Szerkesztette: Sebő Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://frappamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr1613496227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása