Frappa Magazin

Frappa Magazin

8 budapesti kávékuckó - Gyere és kortyolj egyet velünk!

2018. február 01. - r.solya

Solya

Kávéfüggőknek kötelező... Hogy mi? Te nem szereted a kávét? Íme 8 hely, ahol adhatnál neki még egy esélyt. Figyelem, hangulatos kávékuckók következnek! És ha még egy kis szerencséd is van, akár Frappa tagokkal is találkozhatsz, ugyanis időnként megfordulunk ezeket budapesti a helyeken.

De hogy melyek is ezek?

A Görbe Bögrében gyakran megfordulunk szerkesztőségi találkozók céljából, vagy egyéb csapatépítő miatt. A náluk kapható kézműves sör remek, szendvicseik finomak, és fél köpésnyire van a Rákóczi tértől. Kell ennél több?

A Costa Café és a Zoo Café is különlegességnek számít, előbbi a számos ízesítésű kávéjuk miatt, utóbbi pedig nem mindennapi lehetőséget nyújt az állat- és kávébolond látogatóknak.

Ha egy olyan helyre vágysz, ami 180 fokban eltér a többi kávézótól, akkor a Nem Adom Fel kávézót neked találták ki. Különleges személyzet, finom kávé, isteni répatorta. A Frappásokat megnyerte! De a MűTeReM vagy a Csendes is remek választás lehet, ha csak szeretnél nyugisan beülni valahová kávézni, akár többedmagaddal is.

Létezik viszont még két, köreinkben kedvelt kávézó, ahová nem csak embertársainkkal lehet betérni. Mindenhová viszed magaddal a kutyádat is? Remek, akkor a California Coffee és a Perc Coffee pont nektek való. Szeretettel várják négylábú barátainkat, hogy egy kellemes kávézást még jobbá varázsolják.

Van olyan kávézó, ami nem kapott helyet kedvenceink között? Ne habozz! Kövess minket Facebookon és írd meg nekünk, hová látogassunk el legközelebb!

a-frappa-8-kedvenc-kavezoja

Képek forrása: a szerző, az616578.vo.msecnd.net

A bejegyzés trackback címe:

https://frappamagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr213548787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása